Ondersteuning Robert Schotman bij verplichtingen naast de race

Quman sponsort Robert Schotman. Robert Schotman rijdt dit seizoen voor Yamaha in de klasse World Supersport 300. Het is zeer boeiend om de races van Robert te volgen maar, waarbij je als buitenstaander vooral naar de sportieve prestaties kijkt, gebeurt er op de achtergrond zoveel meer dan alleen de races. Denk bijvoorbeeld aan financiële verplichtingen (w.o. sponsoring), maar ook de technische aspecten waar een enorm team mee gemoeid is. Als coureur moet je uiteraard optimaal presteren tijdens de race, maar hoe hoger de klasse is waarin je rijdt, hoe meer verplichtingen er naast de baan zijn. Met Quman proberen wij Robert hier vanuit onze expertise, waar nodig, te ondersteunen.

Twee weken terug zat Robert dichtbij een podiumplek in Lausitz, Duitsland. Hij eindigde op de 4de positie na een hele spannende race. Hij kwam slechts een seconde later binnen dan de nummer 1 van deze race.

Benieuwd naar het verloop van de race, of wil je meer te weten komen over Robert Schotman en zijn races? Ga naar www.robertschotman.nl.

2017-09-01T12:48:40+00:001 september 2017|