Financieel Fit Programma

Wanneer je als werknemer financiële zorgen hebt kan dit leiden tot onrust en stress waardoor je niet in staat bent om optimaal te functioneren. In een vroeg stadium preventieve hulp krijgen zorgt er in veel gevallen voor dat erger kan worden voorkomen. The Human Works richt zich op deze preventieve hulp door binnen organisaties ondersteuning op maat aan te bieden.

Wat is het Financieel Fit Programma?

Het Financieel Fit Programma helpt je, ondanks geldzorgen, te blijven functioneren. Het doel van het Financieel Fit Programma is ervoor te zorgen dat je financiën op orde komen en dat je uiteindelijk zelf in staat bent om je financiële huishouding gezond te houden.

Hoe werkt het?

Het Financieel Fit Programma houdt in dat je professionele hulp krijgt van een bedrijfsmaatschappelijk werker die gespecialiseerd is in financiële problematiek. Tijdens het intakegesprek worden de inkomsten, uitgaven en schulden geïnventariseerd. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt. Indien noodzakelijk word je doorverwezen naar een geregistreerd financieel coach die jou gaat begeleiden op het gebied van budgetbeheer en schuldhulpverlening.

De rol van de financieel coach

Het is belangrijk dat er snel gehandeld wordt om de financiële situatie te stabiliseren. Waar mogelijk worden betalingsregelingen gemaakt met schuldeisers. Ook wordt direct gekeken naar het bestedingspatroon om, als dat mogelijk is, uitgaven te verlagen zodat er ruimte gemaakt kan worden voor betalingen.

Financieel Fit Programma

The Human Works werkt voor het Financieel Fit Programma nauw samen met Georges Tychon (TYGEO Inkomensbeheer). Met diverse werkgevers hebben wij afspraken gemaakt over de inzet van het Financieel Fit Programma. Wil je weten of jij hiervan gebruik kunt maken informeer dan bij je werkgever of neem rechtstreeks contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of laat hiernaast je telefoonnummer achter en word binnen 24 uur vrijblijvend teruggebeld.

Diensten

Privacy

Of het nu gaat over groeien in je werk, of het aanpakken van problemen. Het bespreken van dit soort zaken brengt vaak gevoeligheden met zich mee. Zeker als je je zorgen maakt over hoe er met de verstrekte informatie wordt omgegaan.

In het kader van de privacywetgeving (AVG) delen wij geen persoonlijke, vertrouwelijke informatie met jouw werkgever. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving om uw traject zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Klik hier voor de privacyverklaring.

Meer informatie

Neem contact met ons op via info@thehumanworks.com of 0317 – 31 34 88.

Bel mij terug

Heb je een vraag over onze diensten? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen 40 uur vrijblijvend terug.

    Financieel Fit Programma | The Human Works

    Referenties