Coaching

Werk is een belangrijk onderdeel van jouw leven. Daarom is het fijn om een werkplek te hebben die bij jou past. Kom je niet tot jouw recht binnen een organisatie? Wil je meer halen uit jouw ambities? Dan is coaching voor jou de juiste keuze.

Wat is het?

Een coachingsvraagstuk is gericht op ontwikkeling en perspectief.

Samen met de coach van The Human Works ga je kijken wie je BENT, wat je WILT en wat je KUNT, om te vervolgen met waarom je dat wil en hoe je dat kan bereiken. Het traject wordt afgerond wanneer je genoeg inzicht hebt om jouw loopbaan op een prettige manier te vervolgen. En zo wordt werken weer leuk.

Hoe werkt het?

Je wordt aangemeld via jouw werkgever, waarna er een afspraak wordt gemaakt voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt het vraagstuk en de resultaatdoelstelling geformuleerd. Daarnaast krijg je een indruk van de coach en de werkwijze.

Wanneer er een goede klik is tussen jou en de coach van The Human Works, start het vervolgtraject. Het vervolgtraject bestaat uit vier tot acht individuele gesprekken. Na ieder gesprek ontvang je een gespreksverslag, waarin tevens een huiswerkopdracht is verwerkt. Soms wordt er gebruik gemaakt van testen om nog beter inzicht te krijgen in zaken als ambitie en capaciteiten.

De individuele gesprekken vinden, bij voorkeur, plaats in de praktijk van The Human Works in Renkum. Naar behoefte of soms zelfs wenselijk maken we gebruik van de natuur in de nabije omgeving (Renkums Beeksdal). De coachingsgesprekken tijdens het wandelen worden vaak als zeer prettig ervaren. Daarnaast is het mogelijk om een of meerdere vervolggesprekken via e-coaching in te zetten, bijvoorbeeld via Facetime, Skype of mail. Vanwege de wegvallende reistijden kan de coach je snel van dienst zijn.

Na het laatste gesprek ontvang je een eindverslag dat, met jouw goedkeuring, verstrekt wordt aan de werkgever. Zes maanden na het laatste gesprek vindt er een terugkomgesprek plaats, waarin we met elkaar bekijken welke stappen je in de afgelopen periode hebt kunnen zetten.

Diensten

Privacy

Of het nu gaat over groeien in je werk, of het aanpakken van problemen. Het bespreken van dit soort zaken brengt vaak gevoeligheden met zich mee. Zeker als je je zorgen maakt over hoe er met de verstrekte informatie wordt omgegaan.

In het kader van de privacywetgeving (AVG) delen wij geen persoonlijke, vertrouwelijke informatie met jouw werkgever. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving om uw traject zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Klik hier voor de privacyverklaring.

Meer informatie

Neem contact met ons op via info@thehumanworks.com of 0317 – 31 34 88.

Bel mij terug

Heb je een vraag over onze diensten? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen 40 uur vrijblijvend terug.

    Referenties