Info voor de werknemer2020-07-29T11:46:21+00:00

Info voor de werknemer

Soms zit je niet lekker in je vel. Dit kan komen doordat je verder wil groeien, tegen problemen aanloopt in het werk, of door omstandigheden thuis. Vaak heeft dit een weerslag op je functioneren. Als je er op het werk niet uit komt, kan jouw leidinggevende je doorverwijzen voor coaching of bedrijfsmaatschappelijk werk. Wanneer jouw werkgever The Human Works heeft aangesteld als extern vertrouwenspersoon kun je rechtstreeks een melding maken van ongewenste omgangsvormen en integriteitskwesties.

The Human Works brengt samen met jou de situatie duidelijk in kaart, en begeleidt je op een mensgerichte en praktische manier naar een oplossing.

Zoals hieronder in het schema is te zien, kun je bij ons terecht voor coaching, bedrijfsmaatschappelijk werk en vertrouwenspersoon. In de eerste kolom vind je diverse indicaties voor begeleiding via The Human Works. Door op de interventiebalk te klikken kom je op een aparte pagina met concrete informatie.

Indicatie Interventie
Ambitie
Assertiviteit
Communicatie
Perspectief
Inzetbaarheid
Capaciteitenonderzoek
Coaching
Arbeidsconflict/werkdruk (mediation)
Burn-out
Schuldhulpverlening
Motivatie
Privégerelateerde problematiek
Re-integratiebegeleiding
Ziekte (gezin)
Verslaving
Bedrijfsmaatschappelijk werk
Seksuele intimidatie
Discriminatie
Pesten
Agressie en geweld
Vertrouwenspersoon

Diensten

Privacy

Of het nu gaat over groeien in je werk, of het aanpakken van problemen. Het bespreken van dit soort zaken brengt vaak gevoeligheden met zich mee. Zeker als je je zorgen maakt over hoe er met de verstrekte informatie wordt omgegaan.

In het kader van de privacywetgeving (AVG) delen wij geen persoonlijke, vertrouwelijke informatie met jouw werkgever. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving om uw traject zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Klik hier voor de privacyverklaring.

Meer informatie

Neem contact met ons op via info@thehumanworks.com of 0317 – 31 34 88.

Bel mij terug

Heb je een vraag over onze diensten? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen 24 uur vrijblijvend terug.

Referenties

Richtlijnen Coronavirus

The Human Works treft maatregelen rondom het Coronavirus.