Ervaringen2018-08-29T14:24:41+00:00

Ervaringen van cliënten en opdrachtgevers

Voor ons is het belangrijk om te weten hoe cliënten en opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren. Positieve ervaringen geven ons energie, maar ook puntjes van kritiek zijn van harte welkom. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening te blijven ontwikkelen! Op deze pagina lees je enkele ervaringen.

Wil jij graag een positieve ervaring delen? Laat dan hieronder een berichtje achter. Alleen de naam wordt weergegeven bij het bericht, niet het e-mailadres. Je mag bij de naam daarom ook alleen een voornaam of slechts initialen invullen.

Heb je onverhoopt een klacht? Maak in dat geval gebruik van ons contactformulier. Wij nemen je klacht dan in behandeling en proberen deze zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Op het nippertje een burn out weten te voorkomen. Brigitte heeft me in eerste instantie een spiegel voorgehouden dat ik niet op die manier door kon gaan. Een voor mij heel belangrijk advies was blijven bewegen, hoe moe en futloos ik ook was, niet op de bank blijven liggen. Een wandeling of fietstocht in de frisse lucht, fitness hoe minimaal ook, alles is beter dan de moed opgeven en gaan liggen.Verder heeft ze vele goede adviezen gegeven hoe ik de juiste balans moest vinden tussen werk en de rest van mijn leven. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.

Marian, cliënt

Ik heb een fantastische begeleidster gehad. Het begon als maatschappelijk werkster en daarna als loopbaancoach. Brigitte heeft mij op verschillende oppervlakten begeleid en gecoachte. Daar ben ik haar hartstikke dankbaar. Zij heeft een spiegel voor mij gehouden. Confronterend maar wel doeltreffend. Nu ben ik op de goede weg om weer balans in mijn leven te krijgen. Nogmaals bedankt.

Roderick, cliënt

Men kon goed inschatten wie ze tegenover zich hadden en paste vervolgens de begeleiding hierop aan. De gaten werden gedicht om zo weer snel aansluiting te vinden met de eisen en wensen van de huidige selectie en wervingsprocedures bij de bedrijven. In de begeleiding was ruime ervaring en voldoende ondersteunende middelen voorhanden om de kans op slagen significant te vergroten.

Gino, cliënt
Goede begeleiding, fijne en eerlijke gesprekspartner; drukt je met de neus op de feiten. Ik heb een andere kijk op bepaalde zaken gekregen. Thanks daarvoor!
Jeroen, cliënt

Op het randje staan van omvallen en thuis komen te lopen. Een gesprek gehad met Gera, de klik was daar en ze liet me babbelen over van alles en nog wat. Het voelde als een vangnet en tijdens de vele wandelingen in het bos zijn er vele malen spiegels voor mijn neus gehouden, huiswerk om een volgende keer weer een klein beetje beter beslagen op het ijs te komen. Complimenten voor de aanpak en hoe ik geholpen ben, het contact nadien is gebleven wat ik als heel prettig ervaren heb oftewel die deur is altijd open daar…

Denk als ik zeg ‘iedereen zou wel is een Gera moeten hebben’ ik al voldoende gezegd heb.

Dank voor alle hulp en wijsheid.

Michel, cliënt

Vanwege een heftig auto-ongeluk heb ik een jaar niet kunnen werken. Na flink wat maanden revalideren en re-integreren kon ik weer volledig aan de slag en hoewel ik mijn grenzen tijdens dit intensieve proces goed heb leren bewaken, bleef ik moeite houden met het herkennen van die grenzen. Dus hoe kon ik ze dan bewaken?

De bedrijfsarts verwees mij door naar bedrijfsmaatschappelijk werk en daar leerde ik Edmay kennen. In een paar maanden tijd heeft zij mij niet alleen mijn grenzen weer leren herkennen, maar vooral ook laten inzien waar mijn krachten liggen en dat ik er nog steeds toe doe. Prettig was de variatie van de sessies: we hebben met inzichtkaarten gewerkt, de hond en zelfs koffiekopjes opgesteld. Dankzij deze visuele aanpak denk ik nog regelmatig terug aan de sessies en word ik automatisch herinnerd mijn grenzen te bewaken.

Nicole, cliënt

Zeer goede begeleiding gehad, niet alleen voor mezelf maar ook mijn vrouw was hier zeer positief over. Er werd tijd voor je genomen en goed geluisterd zodat je niet bij het volgende gesprek (met de werkgever) met een hoop onzin werd overspoeld omdat er niet geluisterd was.

Prima….. bedankt Gera.

Hans, cliënt

Zeer positieve kracht uit de gesprekken gekregen, ben zeer dankbaar hiervoor! Het mens zijn wordt hier centraal gesteld, wat bij mij een heel fijn gevoel gaf. Kortom zeer aan te bevelen! Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp, raad, gesprekken en aanbevelingen. Zeer aan te bevelen!!

Jaap, cliënt
Ik ben heel goed geholpen tijdens onze gesprekken. Hierdoor heb ik een beter inzicht in mijzelf en mijn eigen kunnen gekregen. Ook na het afronden van het traject staat The Human Works altijd klaar voor het beantwoorden van vragen en het geven van hulp en informatie.
Ellen, cliënt
Ik heb goede gesprekken gehad bij The Human Works. Ik ben stukken meer over mezelf te weten gekomen naar aanleiding van vragen en tests.
Patrick, cliënt
Heb veel aan de gesprekken gehad. Ze hebben mij weer met beide benen op de grond gezet. Je wordt met raad en daad bijgestaan.
Prettig, confronterend, open en eerlijk.
Fokke de Wit, cliënt
Eerlijk, persoonlijk, zeer ervaren, professioneel, doelgericht en vakkundig etc.
Frank Veenstra, cliënt
Erg goed geholpen en begeleid om op een positieve manier mezelf beter te leren kennen en te kunnen uiten.
Chris, cliënt
Ben erg goed en fijn geholpen door vooral zelf bepaalde zaken in te zien!
Jaco, cliënt
Positief en heel vertrouwd
Emily, cliënt
Goede ervaring dankzij positieve zorgvuldige inbreng en ondersteuning
Anoniem
Zeer doelgericht en openhartig
Marco, cliënt

Deel jouw ervaring!

Jouw relatie met The Human Works*

Naam*

Geslacht*

E-mailadres* (niet zichtbaar op site)

Jouw ervaring met The Human Works*